Vi på Frøken Dings ønsker å dele noen av våre må-ha favorittprodukter med dere. Acticlear padsene fra Elixir er ett av Sandras favorittprodukter. Vi på Frøken Dings bruker dem fast som en del av våre hudpleierutiner for jevnlig eksfoliering og mer glød i huden. For deg som sliter med problemhud er de ekstra nyttige og har flere gode egenskaper.

Elixirs Acticlear pads inneholder glykolsyrer og salisylsyre som effektivt reduserer talg og fjerner døde hudceller og hjelper mot akne og inflammasjoner i huden. Den reduserer og forebygger hudormer og store porer. Huden får også mere glød og blir mer mottagelig for andre effektive produkter. 

Anbefales spesielt for dem som sliter med uren hud, men passer for alle som ønsker mere glød og bedre effekt av andre hudpleieprodukter.

Det kan være vanskelig å finne frem i jungelen av hudpleieprodukter og behandlinger. Om du føler du trenger litt ekstra hjelp anbefaler vi å bestille en Gratis konsultasjon på klinikken vår hos Sandra eller Lene. De er spesialister på hud og hudforbedrende behandlinger.

Time kan bestilles her: Timebestilling på Fixit

Her finner du produktene fra videon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.