Team Frøken Dings
Klinikken vår

Her for deg i mer enn 13 år!

Det er ingen hemmelighet at vi som jobber på Frøken Dings er godt over gjennomsnittet opptatt av hud, hudkvalitet og selvsagt hvilke produkter vi smører på vår egen hud...

I løpet av årene har vi snust frem noen svært gode kosmetiske hudpleieserier og etter hvert tatt dem inn i klinikken og delt dem med kundene våre. Disse har vi valgt ut spesielt fordi vi vet at de virker, de er noe av det beste som er å finne der ute. Dette er produktseriene vi bruker selv.  

Noen kundehistorier har vært nesten magiske. Hudforbedringen har vært oppsiktsvekkende, mange år har «falt bort» når sliten hud har fått pleie og produkter med aktive ingredienser som faktisk virker. Noen av produktene har etterhvert pekt seg ut som storfavoritter da ikke bare av oss – mange av kundene våre har også oppdaget at de ikke klarer seg uten.

Nå tar vi vår entusiasme for å dele det gode «hudbudskapet» ett skritt videre med webshopen vår.  

Det har blitt mange nye favorittprodukter de siste årene. Dette er hudpleieserier vi kan gå god for, men ingens hud er lik og vi anbefaler en gratis konsultasjon for at du skal få et skreddersydd hudprogram tilpasset deg.

Vi gjør oppmerksom på at flere av disse produktene har svært aktive ingredienser. Det betyr at de er svært effektive, men også at enkelte kan bli for sterke for noen. Vi anbefaler alltid å starte forsiktig med de produktene med mange aktive ingredienser så huden får vendt seg til dem. Får du en reaksjon, stans bruken og ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg videre.

Yvonne Rouppert
Eier og Daglig leder av Frøken Dings AS

Frøken Dings er en kosmetisk injeksjonsklinikk. Vi er lidenskapelig opptatt av sunn hud. Vi brenner for det vi gjør og har over 13 år års erfaring.
Vi tilbyr det nyeste innen rynkereduksjon og hudforbedrende behandlinger med Restylane, toksiner, medisinske peelinger, Dermapen, Mesoterapi og Aquagold. Vi er alltid oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene og har gjennom årene utført tusenvis av behandlinger.
Du finner informasjon om klinikken og våre klinikkbehandlinger på : www.frokendings.no

Vår erfaring og spesialisering gjør at du kan føle deg trygg på at du får den aller beste behandlingen
som kan tilbys i dag. All behandling blir utført av offentlig godkjent helsepersonell.