Vi vil gjerne hjelpe deg å finne riktig produkt til din hudtilstand.
Spør også gjerne om du bare er ute etter gode råd og tips. Uansett, vi er her for å hjelpe deg! Send oss alt du måtte ha av spørsmål. For en mer personlig detaljert veiledning, legg gjerne ved bilder av huden din.
Dette koster ingenting! Vi vil så gjerne ha flere kunder som stråler når huden får bli den beste utgaven av seg selv.
Dette kan selvsagt aldri erstatte en personlig (gratis) konsultasjon hos oss, men vi vil hjelpe deg så langt vi kan. Du kan også ta kontakt med oss på Messenger. Vi svarer deg så fort som vi kan.

Huden er vårt største organ . Den trenger riktig pleie for å holde på fuktighet, generere nye friske hudceller og beskyttes mot ytterlige skade. Huden vår endrer seg hele tiden. Fra vinter til sommer, fra tørt innemiljø, til masse utetid, fra livsstil, helse, stress, fra arv, fra ung til eldre. Det er en hel rekke faktorer som påvirker hudtilstanden vår. Alle hudtyper kan bli dehydrert, få akne, pigmentering, store porer ol. Alle blir vi eldre etter hvert som årene går. Ingen kan stanse tiden, men man kan bli den beste utgaven av seg selv med den alderen man har.

Huden har også forskjellige behov gjennom de ulike livsfasene, og enkelte opplever at de får det som kalles for hudproblemer. Vi har en rekke spesialprodukter med flere aktive virkestoffer som behandler ulike hudtilstander.

Å gå til innkjøp av gode produkter tilpasset deg er første skritt på veien til en hud som gløder av sunnhet. Det andre er å bruke dem slik de er ment å brukes. Ingen kosmetiske produkter i verden har effekt dersom de enten blir stående ubrukt i skapet, eller ikke blir brukt slik de er ment. (På seg selv kjenner man andre…  😉 )

Opplever du uventede reaksjoner på dine produkter, opphør bruken og ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg videre.

Ditt Personvern- din trygghet: Ved å sende oss dine spørsmål og bilder på epost til oss godkjenner du at vi kan oppbevare epost og eventuelle bilder som er i dem inntil vi har fått svart deg på de  spørsmål du måtte ha. Din epost-samtale og bilder blir slettet så snart vi har fått svart deg og vi sammen har funnet en løsning som passer for deg. Sender du bilder og vedlegg gjennom Messenger vil disse bli liggende i samtaletråden. Vi sletter gjerne på forespørsel, men her må begge parter i en samtale slette hver på sin kant for at hele samtaletråden skal slettes.