Det er sjeldent man treffer på et serum som har effekt på så mange områder samtidig, og som holder det det lover. Elixirs-tagline for sine produkter;  «Just Science. No fiction», er virkelig spot-on og en befrielse i en verden full av produkter som aldri har vært i nærheten av å kunne levere det de reklamerer for. Vi på Frøken Dings er «avhengige», og det er mange der ute som har oppdaget Niactilens fortreffelige egenskaper.

Niactil oppleves virkelig som et superserum. Anti-age, fukt, pleie, anti-redness, mot uren hud og beroligende. Den virker faktisk på veldig mange områder på en gang, et skikkelig allround-produkt. Den er også veldig drøy i bruk og kommer på en tube på 100 ml, så her får du «dobbelt så mye» og enda litt mer enn du vanligvis får når man kjøper et serum. (Kan også kjøpes i liten reisestørrelse, 30ml.)

Det er like godt egnet for menn som for kvinner og er helt supert i bruk. Enkelt å smøre på og går raskt inn i huden. Det gir mye fukt men kan fint også kombineres med andre produkter. Dette serumet kan også brukes under øynene, alene eller under en god øyekrem.

Om vi i Frøken Dings skulle anbefalt bare ett eneste produkt som kan passe veldig mange og dekker mange behov på en gang så er det dette.

Hva produktet lover. Dette er listen over de dokumenterte effektene:

 • Beskytter mot og reparerer solskader
 • Reduserer fine linjer og rynker
 • Forbedrer hudens elastisitet
 • Styrker huden og binder fuktighet
 • Reduserer rødhet
 • Reduserer porer og gir huden en jevnere overflate
 • Effektiv mot acne og rosacea
 • Har antiinflammatorisk effekt
 • Inneholder antioksidanter
 • Reduserer talgproduksjonen
 • Motvirker hyperpigmentering og pigmentflekker

I bruk 

Du får umiddelbart godfølelsen når du smører det på, men husk at uansett hvilket produkt du smører deg med må du være litt tålmodig når du skal vurdere resultatet. En ting er den umiddelbare følelsen man får når noe blir smurt på huden der og da, en annen er langtidseffekten når produktet har fått lov å jobbe med huden din en stund. (Gjelder spesielt for kremer med A-vitamin (Retinol) i en eller annen form eller andre aktive ingredienser som skal jobbe over tid.)

Når kan man forvente effekt av et produkt?

Generelt sett pga tiden huden bruker på å fornye seg bør man vente minst 6 uker før man vurderer resultatet, og gjerne flere måneder dersom det også lover effekt mot rynker.  (Gjelder spesielt for kremer med A-vitamin (Retinol) i en eller annen form.)
En krem bør vare i 3-6 måneder avhengig av hva behandlingen skal gjøre). Dersom du ikke opplever noen av de effektene et produkt lover på denne tiden, bør du la vær å kjøpe det en gang til og heller prøve noe nytt.

Hvordan du kan maksimalisere effekten av dette serumet og andre hudpleieprodukter du har. 

Hvis du ønsker å sikre at huden din får fullt utbytte av dette serumet og egentlig alle produkter du ønsker å bruke i ansiktet, er det viktig at du hjelper til med eksfoliering av døde hudceller. De døde hudcellene suger til seg mye mer av både vann og de produktene du smører på huden enn den friske huden under. Uten eksfoliering kan du risikere at minimalt med pleieprodukter når frem til den levende friske huden din, og at de døde hudcellene absorberer størstedelen av produktene.

Dess eldre du blir dess tregere går hudens egen naturlige eksfolieringsprosess. For eksempel når du er i tyveårene tar det i snitt 2 uker for huden å kvitte seg med alle døde hudceller. Når du er godt over førti kan den samme prosessen ta 4-6 uker, og etter femti over 8 uker!  Man får rett og slett en opphopning. Ikke rart mange går rundt og føler seg grå og gusten med tørr hud. De døde hudcellene på overflaten får huden til å fremstå mye tørrere enn den gjerne er og fine linjer og små rynker blir mer fremtredende.

Huden har bare godt av å få litt hjelp.
De døde hudcellene har ingen annen funksjon enn at de samler seg på overflaten av huden din og venter på at kroppen skal kvitte seg med dem.

Ønsker du å friske opp huden din og bli kvitt døde hudceller kan vi varmt anbefale Elixirs fruktsyre-produkter. Du finner alle fruktsyreproduktene våre under kategorien Eksfoliering i nettbutikken. Vi hjelper deg gjerne å finne riktig produkt til oss, bare send oss en melding.

Har du en litt moden hud vil vi også på det sterkeste anbefale et A-vitaminprodukt med Retinol. Du kan lese mer om hvorfor dette er det viktigste produktet du bør bruke dersom du er over 40 her:

https://www.nettbutikk.frokendings.no/2020/04/08/kjor-en-intensiv-retinol-kur-og-kom-ut-av-hjemmekarantenen-med-en-glodende-sommerklar-hud/

De viktigste virkestoffene i Niactil:

4% Niacimide: Motvirker aldringstegn og fine linjer. Dokumentert effekt mot acne og rosacea. Gir en klarere hudtone og booster collagen-produksjonen. Motvirker rødhet.

Glycerol 4%: Mykgjørende. Binder fuktighet. Beskytter huden. Virker beroligene på irritert hud.

Salicylsyre 0,5%: Lav dose for optimal toleranse. Reduserer porene og gir huden en jevnere overflate. Gir en målrettet mikroeksfoliering uten å irritere huden. Gunstig ved rosacea og acne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.