Vi er et land som ligger langt i nord med korte sommere. På tross av dette ligger vi på topp i Europa når det gjelder antallet tilfeller av hudkreft. Norge er et rikt land vi der vi drar på solferier med intensiv intervallsoling og vi tilbringer mye tid ute. Det viktigste man kan gjøre for å unngå hudkreft er å unngå å bli solbrent og beskytte huden med en høy faktor Solkrem er din beste beskyttelse mot aldring og hudkreft. De aller fleste smører seg feil. Solforbrenning hos barn kan gi kreft senere.

Actinica Lotion er et prisgunstig og høyeffektivt medisinteknisk produkt med den høyeste beskyttelsesklassen i markedet mot UVB- og UVA-stråler (SPF 50+) Produktet er utviklet spesielt for personer som har økt risiko for å utvikle non-melanom hudkreft ved eksponering for UV-stråler, men er et fantastisk godt produkt for alle som ønsker en god og trygg solbeskyttelse.

Feil dosering av solkrem er ofte var den vanligste årsaken til dårlig beskyttelse. Actinica SPF50+ kommer med en unik doseringspumpe og et doseringsskjema slik at du kan være sikker på at du bruker riktig mengde med solkrem.

PS.

Actinica Lotion inneholder UVA-filter som kan gi fargeforandringer på lyse tekstiler som har vært behandlet med blekemiddel. Derfor bør du vente til Actinica Lotion har trukket ordentlig inn i huden før du kler på deg eller kommer i kontakt med tekstiler.

Actinica Lotion er vannbestandig, men du bør likevel smøre deg på nytt etter lengre perioder i vannet eller hvis du har svettet mye.

Du kan også lese mer om hva du kan gjøre for å være trygg i solen i disse to artiklene:

Her finner du solkremen i nettbutikken:

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.